Surfshark VPN

Indholdsfortegnelse

9.7/10

5/5
Der er flere rigtig gode grunde til at vælge Surfshark VPN frem for en af de andre VPN’er, der findes på markedet. For det første er den en af de tre førende VPN-udbydere på det internationale marked. Det er den til trods for, at den ikke har være på markedet så længe endnu. Det siger meget om dens sikkerhedsmæssige og kvalitetsmæssige kvalitet. Og det siger også meget om, at den meget hurtigt er blevet meget populær blandt kunderne.

Pris fra: 17,11 kr / md.

Fordele

Ulemper

Når du bevæger dig rundt i det digitale univers, så er det af stor betydning, at du kan gøre det både trygt og sikkert. Der kan være mange gode grunde til, at du ikke bryder dig om, at alle dine digitale bevægelser bliver registreret og brugt på forskellige måder.

Det kan både handle om at beskytte dine personfølsomme data og om at opretholde dit private liv. Hvis du foretrækker at bevæge dig anonymt, når du er på nettet – eller hvis du gerne vil beskyttes så effektivt som muligt i forhold til adgangen til dine private dokumenter eller konti, så er det heldigvis mulighed for det.

En af de mest effektive måder du kan gøre det på, er ved at have Surfshark VPN. Den kan nemlig yde dig en af de mest pålidelige og stærke beskyttelse, der findes på markedet lige nu.
Bortset fra det, så kan den også give dig lynhurtig streaming både herhjemme og i udlandet. Flere og flere tilfredse kunder vælger sådan en løsning.

Hvad er en VPN?

De tre bogstaver står for: Virtual Private Network. Eller på dansk: Virtuelt Privat Netværk. Med en VPN skabes der så at sige en tunnel gennem et andet datanet. Det er en form for internet, som du frit kan bruge, uden at dine spor kan forfølges og dermed udnyttes.

Dine spor og dine data kan være krypterede, hvilket er en meget effektiv måde at sløre dine spor og dine data på. Det er en af hovedårsagerne til, at så mange kunder anvender en VPN-portal. Det er en yderst effektiv måde at værne om dit privatliv på, når din færden på internettet ikke kan spores.

En VPN kan også give din streaming, uden at det hakker eller bliver afbrudt, mens du for eksempel er i gang med at se en film. Den kan også anvendes i udlandet, hvor det ellers kan være svært at få adgang til diverse streamingtjenester – og hvis det lykkes, kan det være i en dårlig kvalitet.

Med en god VPN er det muligt at streame danske og udenlandske kanaler i en virkelig god kvalitet – stort set i hele verden. Det kan tilmed gøres, uden at det kan spores.

30 dages pengene tilbage garanti

9.7/10

5/5

Reducer risikoen for at blive sporet og hacket

En af de største og mest ubehagelige risici ved at færdes på internettet er, at du som privatperson kan blive sporet og tilmed hacket. Sporingen kan medføre, at du får vist en masse reklamer og øvrige tilbud eller lignende, som du ikke selv har søgt på eller bedt om. Det kan være ret irriterende, og det er de færreste, der synes godt om det. Det er dog ganske harmløst, selv om det er træls.

Det er straks værre, når det kommer til, at du kan risikere at blive udsat for identitetstyveri. Det betyder, at en fremmed har fået adgang til dine allermest personlige data. Det er sådan noget som dit personnummer, dine bankkonti, dine personlige mails på borger.dk, banken, kommunen, sundhedsoplysninger, skat og så videre.

Det er jo straks en anden historie, som er dybt alvorlig og ganske krænkende for den person, som bliver ramt af det. Selv om det oftest løses, så er oplevelsen forfærdelig. Det er noget, som de fleste nok gerne vil undgå at opleve.

For mange er det værste, de kan forestille sig. At miste sin digitale identitet kan opleves som aldeles grænseoverskridende – og virkelig ubehageligt.
At blive spammet med uønskede reklamer og lignende – plus risikoen for at opleve at blive hacket kan du reducere markant ved at få Surfshark VPN. Det giver dig en stor tryghed. Med den kan du beskytte dig selv og resten af familien imod at blive sporet, spammet og hacket.

Vælg Surfshark VPN

Den er efterhånden blevet så udbredt verden over, at den nu har 1.700 servere fordelt på 63 forskellige lande. Heriblandt Danmark. Jo flere servere, der findes, des stærkere kan den arbejde.
At der også findes servere i Danmark, betyder blandt andet, at du sikres en ekstra god kvalitet. Det gælder både i forhold til graden af din beskyttelse og din sikkerhed og i forhold til kvaliteten, når du skal streame.
Desuden kan Surfshark fungere på alle devices. Det betyder, at hele familien kan være bedst muligt beskyttet på både computer, telefon (både iOS og Android), router, Apple-TV og så videre. På den måde kan du sørge for, at familien trygt kan surfe rundt på nettet uden at risikere at lægge spor, som kan udnyttes.
Surfshark er i øvrigt også meget brugervenlig, så den er nem at have med at gøre – også for private. De mange fordele har været med til at gøre produktet så populært.

30 dages pengene tilbage garanti

9.7/10

5/5

Hvad er Surfshark VPN særligt god til?

Der findes flere VPN-udbydere på markedet. Skal man fremhæve Surfsharks egenskaber, så vil der være nogle, som de fleste VPN’er kan yde, og så vil der være nogle, som Surfshark er særligt god til. I forhold til de gængse egenskaber så vil det være sådan, at Surfsharks styrke ligger i den høje ende i langt de fleste af dem.

Det gælder for eksempel sådan noget som dette:

 • Anonymitet
 • Brugervenlighed
 • Beskyttelse
 • Streaming-kvalitet
 • Sikkerhedsniveau

Desuden udmærker Surfshark sig i særdeleshed, når det kommer til følgende:

 • Ekstra god hastighed
 • Ekstra god gennembrydning af firewalls
 • Ekstra god HD-kvalitet
 • Nul-logningspolitik
 • Ekstra god kryptering
 • Ekstra effektiv Clean-Web
 • Bruges på alle devices
 • No Borders Mode
 • Leak Protection
 • Whitelister
 • Ekstra god streaming i udlandet
 • Ekstra god torrenting
 • Virkelig god pris

Det giver alt i alt en god håndfuld gode argumenter for at vælge Surfshark som din foretrukne udbyder af VPN.

Det kan ubetinget tolkes som en god vurdering, og det siger meget om, at produktet er det sikre valg.

Brug din Surfshark VPN til sikker torrenting og P2P

Vil du gerne kunne dele en stor mængde data med andre, uden at din server bliver for træt og overbelastet, så vil det være meget nemmere og hurtigere for dig, når du har Surfshark VPN. Desuden vil du kunne gøre det uden at lægge kraftige og tydelige spor ud, som kunne falde i de forkertes hænder.

Det kan du gøre med en stor krypteringssikkerhed, der gør det muligt at lave selv meget store fildelinger, uden at dine downloads kan spores til din ip-adresse.

Desuden kan Surfshark gøre det muligt for dig, at din ip-adresse holdes skjult, når der laves torrenting. Derved kan du på alle måder få krypteret, sløret og skjult din digitale færden, sådan at du værner bedst muligt om dit privatliv.

Betyder det meget for dig, og er det aktuelt for dig med sådan en ekstra god sikkerhedsforanstaltning, så vil du komme til at sætte virkelig stor pris på din nye Surfshark PVN. Så behøver du ikke længere at frygte for at blive sporet eller hacket på baggrund af dine bevægelser på nettet.

Bevæg dig anonymt rundt på internettet

En af de allerstørste fordele ved at have en effektiv VPN er, at du kan bevæge dig ganske anonymt rundt på nettet. Det er rart ikke at blive ”kigget over skulderen” for hvert et digitalt skridt, du tager. Da det er helt nødvendigt for alle mennesker at kunne være online i dag, så kan du heldigvis selv afgøre, hvor synlige dine skridt skal være.

Bryder du dig ikke om at blive sporet, og vil du gerne værne om dit privatliv, så vil du kunne føle dig mere tryg og privat, når du har Surfshark VPN. Når du har det, så vil din lokalitet og alle dine søgninger ikke bliver videregivet. Det sker helt af sig selv, uden at du behøver at bede computeren om at gøre det.

Det samme gælder for dine børn, som jo er lige så udsat for sporing, som du er. Her kan det være vanskeligt selv at beskytte børnene, og derfor anbefales du at gøre det ved hjælp af en god VPN. Det kan være med til at give dig en god ro, at du ved, at dit barns færden på nettet ikke giver anledning til målrettet annoncering, sporing og så videre.

Børn henter alt muligt på nettet, og de kan være ganske sårbare i forhold til, hvordan deres færden kan spores og misbruges. Det kan være svært som forælder at beskytte dine børn imod bagsiden af internettets fortræffeligheder. Du kommer et rigtigt godt skridt ud ad den vej, når du får installeret en god og tryghedsskabende VPN. Hertil er Surfshark en af de bedste på markedet.

Hav din sikkerhed og din anonymitet med, når du er på farten

Det er superrart og trygt at være godt beskyttet i dit eget hjem. Her kan du sidde og være på nettet uden at drysse cookies hele vejen efter dig på din digitale vej. Men hvad så, når du rent fysisk drager ud i verden – væk fra hjemmet og din VPN?

Med Surfshark VPN vil du være nøjagtigt lige så godt beskyttet på din mobile enhed, som du er hjemme foran din PC. Det vil du være, fordi din VPN kan deles, sådan at den også beskytter hjemmets og familiens mindre devices.

Det betyder, at din iPad eller din telefon også er beskyttes af din VPN. Den vil tilmed være nøjagtigt lige så godt beskyttet som din eventuelle stationære computer.

Ud over at dit privatliv og din enhed er supergodt beskyttet, så betyder det også, at du kan streame eller spille lidt tungere spil, når du er på farten. Du kan ovenikøbet gøre det i den bedste kvalitet, selv om du er i bevægelse.
Internettet er grænseløst, og derfor kan det være ret klogt at tænke i også at være beskyttet, når du er uden for din bopæl. Det kan du være stort set overalt på jorden, når du er godt dækket ind af en virkelig god VPN.

Alt i alt vil der på den måde være rigtigt meget godt i vente, når du har Surfshark VPN. Både når du befinder dig derhjemme, og når du er i sommerhus, i udlandet eller kører med toget.

Stream og spil online i den bedste og mest sikre kvalitet

Ud over den øgede digitale sikkerhed så har Surfshark VPN også den gode egenskab, at den kan give dig mulighed for at spille online spil og streame film i den bedste HD-kvalitet. Det kan ske uden afbrydelser og irriterende pludselig hakken.

Selv om VPN’en betyder, at hastigheden bliver en anelse langsommere, fordi trafikken først skal gennem en ekstern server, så er det så ubetydeligt, at du ikke vil mærke det. Til gengæld får du en jævn og stabil forbindelse, som tilmed er ekstra sikker at bruge.

Du kan ovenikøbet streame udenlandsk Netflix, danske streamingtjenester og lignende udbydere i en høj HD-kvalitet uden afbrydelser. Det gælder også, hvis du gerne vil spille eller streame, når du er i udlandet. Det kan i visse lande være svært at få adgang til, men det er intet problem med Surfshark-VPN. Den kan for eksempel ignorere en eventuel geo-blokering og derved give dig adgang til det, som du ønsker at se.

Den vil tilmed i mange tilfælde være i stand til at komme forbi den kinesiske firewall, som ellers anses for at være en af verdens mest ubrydelige walls.

Er det væsentligt for dig eller andre i familien at streame og spille – både herhjemme og i udlandet, så vil I blive meget tilfredse med Surfshark VPN.

Når sikkerhed og tryghed prioriteres maksimalt

Når du og resten af familien gerne skal færdes trygt og sikkert på nettet, så kan du investere i en VPN-løsning, som er af den bedste kvalitet. Hos Surfshark prioriteres netop sikkerhed og tryghed højest.

Deres nul-logningspolitik indebærer for eksempel, at der er særligt fokus på følgende mål:

 • Din trafik kan ikke spores
 • Du udsættes ikke for overvågning
 • Dine data videresendes ikke

Surfshark-VPN vil give dig en effektiv Kill Switch, som forhindrer, at dine følsomme data og aktiviteter i det hele taget ikke kommer videre. Det sikrer din anonymitet, og det øger din digitale sikkerhed betydeligt. Du mindsker derved risikoen for, at din ip-adresse kan spores og misbruges af andre.

Det gælder naturligvis for alle de enheder, I har i familien, at de er lige godt beskyttet, også når I er på farten. Jeres fysiske færden vil heller ikke blive sporet og misbrugt til anden side. Du slipper derfor for at blive udsat for målrettet annoncering og lignende, når du opholder dig et andet sted end i dit hjem.

På den måde bliver der værnet om jeres privatliv, når det kommer til jeres færden både fysisk og digitalt.

Brug din Surfshark VPN til streaming

Ud over at være ekstrem god til at beskytte dine enheder imod uønskede annoncer, sporing af din adfærd og risiko for hacking så er Surfshark VPN også en god makker, når det kommer til sikker og uafbrudt streaming.

For mange danskere er det vigtigt at kunne se en række danske kanaler, – både når du gør det herhjemme, og når du er i udlandet. Gør du det, så betyder det meget, at det, du skal se på, kommer i en god kvalitet. Uden en god VPN foregår det oftest sådan, at du enten ikke kan få adgang til de pågældende kanaler, eller at det sker med hyppige afbrydelser og hakken. Det kan være noget af en prøvelse at se på det.

Det undgår du fuldstændig, når du har Surfshark VPN. Den kan nemlig bruges til at give dig en sublim seeroplevelse, når der streames danske kanaler. Ofte i en HD-kvalitet. Det kan den, fordi den ikke ligger under for den ellers gængse geo-blokering, og fordi dens høje hastigheder gør det muligt.

Desuden er den stærk nok og sikker nok til også at se udenlandske kanaler – og selv udenlandske Netflix-kanaler kan den vise helt uden problemer. Lyder det som noget, som du gerne vil have stor glæde af, så kan det blive en realitet, hvis du har Surfshark-VPN.

Surfshark VPN’s hastighed

Som nævnt tidligere, så vil hastigheden ved brug af en hvilken som helst VPN blive reduceret. Det sker, fordi al trafik er dirigeret igennem en ekstra ekstern server, inden den sendes videre. Det nødvendige tab af hastighed vil dog for de fleste udbyderes vedkommende være så minimalt, at det næppe bliver bemærket.

Når det kommer til Surfshark VPN’ens hastighedstab, så vurderes den ikke til på nogen måder at være problematisk. Din brug af internettet vil ikke opleves som langsommere end normalt, selv om du kører med en VPN.

Du behøver derfor slet ikke at bekymre dig om, hvorvidt dit net bliver langsommere eller af en ringere kvalitet. Det kommer ikke til at ske. Du kan roligt gøre, som du plejer – og tilmed nyde den forbedrede kvalitet. Desuden kan det være med til at gøre din færden på internettet til en større fornøjelse, når du ved, at du slipper for alt det negative ved det.

Det vil sige, at du kan undgå, at der sendes annoncer, artikler og lignende om emner eller sider, som du har undersøgt tidligere. Det kommer du nok ikke rigtigt til at savne.

Desuden giver det dig en større glæde og tryghed, at dine private sider og oplysninger ikke kan hentes, misbruges eller videresælges til andre. Det bliver alt i alt bare rarere at være et moderne menneske i en meget digital verden.

Hvad koster det at blive beskyttet af Surfshark VPN?

Prisen for at have Surfshark VPN kan ikke siges at være urimelig. Du kan for eksempel have en 30 dages prøveperiode, som du ikke betaler for. I den periode kan du bruge tjenesten og vurdere, om det er noget for dig. Vælger du så efterfølgende at fortsætte med VPN’en, så varierer prisen alt efter, hvor mange måneder du vælger at binde dig for ad gangen.

Du kan vælge imellem følgende tre perioder:

 • 1 måned koster 12 dollars
 • 12 måneder koster 6 dollars pr. måned
 • 24 måneder koster 2 dollars pr. måned

Det er tydeligvis en hel del billigere pr. måned, hvis du binder dig for en længere periode. Kommer du helt ned på at betale 2 dollars pr. måned, så er det en ganske fornuftig pris, som de fleste nok gerne vil betale for de mange fordele, der er ved at have sådan en effektiv VPN.

Også selv om kursen på dollars skulle svinge, så vil det nok stadig være sådan, at det bestemt er til at betale. Vælger du at binde dig for en kortere periode end de 24 måneder, så må prisniveauet stadig siges at være ret fornuftigt.

I forhold til den øgede sikkerhed og tryghed og den forbedrede kvalitet så bør det ikke være prisen for Surfshark VPN, der afholder kunderne fra at vælge den til. Man kan godt betragte det som en solid investering i din digitale sikkerhed. Med de briller på så er der ikke tale om en høj pris, som du kommer til at betale for den, når du vælger et produkt som Surfshark VPN.

Prøv Surfshark VPN gratis i en måned

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt Surfshark VPN er noget for dig/jer? Så er det heldigt, at der findes den enestående mulighed, at du kan prøve den helt gratis i en helt måned. Det giver dig rig mulighed for at afprøve hele Surfshark-pakken, uden at du binder dig for en bestemt periode. Og faktisk også uden, at du behøver at betale for det.

Det foregår på den måde, at du bestiller en måneds VPN hos Surfshark, og det er en tilpas lang periode til, at du har tid nok til at opleve alle dens gode egenskaber. I den periode får du adgang til alle de mange muligheder, der ligger i den. Derved giver det dig et reelt billede af, hvordan den fungerer, og hvad den kan bruges til.

Skulle du så mod forventning ikke ønsker at fortsætte med at abonnere på den, så står det dig frit for at meddele det – og få dine penge refunderet fuldt ud. På den måde vil du på ingen måde spilde dine penge på noget, som du ikke er sikker på, om du vil få glæde af på sigt. Beslutter du dig for at opsige aftalen, så skal det bare gøres inden for de første 30 dage – og det skal ske via kundeservice.

Efter endt prøveperiode kan du naturligvis altid vælge at fortsætte med din VPN. I det tilfælde er det bare at vælge den bindingsperiode, der passer bedst til dig. Husk her, at prisen bliver lavere pr. måned, hvis du binder dig for en længere periode.

Derfor kan du roligt bestille din Surfshark VPN med det samme. Når det er gjort, så varer det ikke længe, inden du kan afprøve, hvordan den kan højne kvaliteten, når du surfer på nettet. Desuden vil du kunne hvile trygt i tanken om, at du nu er supergodt beskyttet imod udefrakommende digitale trusler.

30 dages pengene tilbage garanti

9.7/10

5/5

Spar på dine data med Surfshark VPN

Surfshark VPN har blandt andet den egenskab, at den forhindrer rigtig mange målrettede annoncer og lignende i at nå frem til din enhed. Det er rigtig rart for de fleste brugere. Derudover er det også en lettelse på den måde, at der bruges langt mindre data, når der ikke skal bruges noget på den type trafik.

Det er også til gavn for dig. Dels bliver der derved sparet på data, og dels koster det dig mindre i strøm. Det slider også mindre på computeren, og det vil du nok opdage, når du opdaterer den, renser den og i det hele taget i det daglige brug.

En ekstra bonus ved det er, at din enhed arbejder hurtigere, fordi den ikke skal bruge resurser på al den uønskede trafik. Har du flere enheder i husstanden, så vil der samlet set være tale om en hel del data, der vil kunne spares.

Når du på den måde bruger mindre data, så kan der også ligge en økonomisk gevinst i det. Hvor stor den gevinst er, kommer selvfølgelig an på, hvilket abonnement du har. Under alle omstændigheder vil det kunne opleves positivt på din enhed, at du får reduceret mængden af unødig og uønsket trafik.

Det faktum er bestemt også værd at lægge oven i alle de andre fordele, der er ved at have Surfshark VPN knyttet til alle dine enheder.

Surfshark VPN scorer højt i brugervenlighed

Ud over de mange tekniske og praktiske fordele der er ved at bruge Surfshark VPN, så er den også i en kategori for sig, når det kommer til dens brugervenlighed og dens design. Det er i høj grad med til at gøre den til en fornøjelse at have med at gøre.

Den er lavet af nogle ordentlige materialer, og designmæssigt scorer den også temmelig højt. Den er pæn at se på, og så er den nem at bruge, fordi dens menu er bygget ganske logisk op.

Opsætning er enkel at manøvrere i, og det gælder uanset, om du bruger den til din computer eller til din telefon. Den tilhørende app fungerer fint både på Android og iOS. Det betyder, at den er lige til at koble til alle husstandens devices uden problemer. Det vil ikke være nødvendigt at investere i nogle andre.

Den gode brugervenlighed betyder meget – især når du skal til at lære en ny type elektronik at kende. Med Surfshark VPN er det absolut til at have med at gøre. Og skulle du være i tvivl om noget, så fungerer deres kundeservice også ret godt.

Surfsharks kundeservice

Selv om du bliver godt instrueret i, hvordan din nye Surfshark VPN fungerer, så kan der altid opstå situationer, hvor du kan komme i tvivl om et eller andet. Det kan være noget rent teknisk, det kan være noget med priserne eller tilgængelighed på en bestemt lokation.

Uanset hvilket spørgsmål du måtte have, så er du altid mere end velkommen til at kontakte Surfsharks kundeservice. Den kan du få adgang til 24 timer i døgnet.

Nogle af de hyppigst stille spørgsmål kan du nok finde svar på via deres udførlige FAQ. Er dit spørgsmål at finde deriblandt, så vil besvarelsen typisk være klar og tydelig og være en stor hjælp for dig, sådan at du snart kan komme videre.

Surfsharks skarpe chatbot kan give dig gode råd og måske endda svare på dine spørgsmål, indtil der bliver en medarbejder klar til at tale med dig. Medarbejderen giver sig altid god tid til at besvare dit spørgsmål grundigt.

Opsigelse af din Surfshark VPN

Der er ret store chancer for, at du bliver meget tilfreds med din nye Surfshark VPN. Men skulle du nu alligevel beslutte dig for at opsige dit abonnement, så er der naturligvis mulighed for det. For at kunne stille abonnementet på pause eller helt sige det op, så er det nødt til at ske via deres kundeservice.

Du kan ikke finde en adgang til opsigelsen via FAQ, for i det tilfælde skal du have direkte kontakt med kundeservice. Herfra er det bare at informere Surfshark om, at du ønsker at opsige aftalen, så klarer de resten af proceduren for dig.

Det er ikke vanskeligt at opsige dit abonnement, og det er heller ikke vanskeligt at genoptage det, hvis du får lyst til det. Det er bare at kontakte kundeservice – eller at bestille et nyt abonnement via Surfsharks hjemmeside. Så er du snart i gang igen.

Skulle du på et tidspunkt herefter igen få lyst til at genoptage aftalen, så er du naturligvis velkommen til at gøre det når som helst.

30 dages pengene tilbage garanti

9.7/10

5/5
5/5
Indholdsfortegnelse