ExpressVPN Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

9.9/10

5/5
En VPN, som står for virtual private network, er en privat tjeneste, som er sikker og krypteret. Dette betyder, at du er privatlivsbeskyttet og har sikker adgang over hele verden, når du streamer, downloader og browser. Ønsker du en god VPN er ExpressVPN den rette. Her får du stærkere databeskyttelse, som fungerer over alt uden problemer, og med lynhurtig forbindelse. ExpressVPN er den bedste på markedet, hvilket også betyder at de ikke er den billigste udbyder.

Pris fra: 46,75 kr / md.

Fordele

Ulemper

expressvpn enheder

Introduktion til ExpressVPN

Vælger du ExpressVPN får du fordele af, at alle ExpressVPN-abonnementer leveres med alle de vigtigste funktioner, som du ønsker, at den bedste VPN skal kunne.

Du får:

 • 160 VPN-serverplaceringer hvor du kan vælge mellem 94 lande.
 • Indhold fra alle steder, så du kan streame lige det indhold, som du ønsker fra sider verden over.
 • Skjult IP-adresse, så din placering og IP-adresse er sikret.
 • Anonymitet når du browser. Hos ExpressVPN er du anonym, når du er online.
 • ExpressVPN på alle enheder. Du kan altså bruge softwaren på både Mac, Windows, iOS, Android, routere smart tv, spilkonsoller og Linux.
 • Livechat alle døgnets timer. Har du brug for hjælp, sidder der medarbejdere klar alle døgnets timer til at hjælpe dig.

30 dages pengene tilbage garanti

9.9/10

5/5

Har ExpressVPN hurtige servere?

Ønsker du en lynhurtig forbindelse, så er ExpressVPN-netværket lige det, du har brug for. Her er hastigheden omdrejningspunktet uanset din serverplacering. Så er du sikker på, at du kan downloade, streame og meget mere på et stabilt og fantastisk hurtigt netværk.

ExpressVPN er den bedste VPN på markedet, hvis du ikke vil gå glip af din yndlingssport, fordi du ikke kan se det på kampdagen, eller du ønsker at se en serie, som ikke findes på de danske kanaler. Det kan også være du er træt af at du ikke kan downloade filer ude pause eller streame i HD, dette sørger ExpressVPN også for, at du ikke får problemer med mere.

ExpressVPN adskiller sig fra sine konkurrenter med deres brugervenlighed og hurtighed af tilkobling til servere. Med andre VPN-udbydere kan det oftest tage lang tid, at få oprettet en forbindelse.

Sikkerhed og privatliv med ExpressVPN

Bekymrer du dog også om at være beskyttet når det kommer til data og privatliv, så kan du være helt rolig med ExpressVPN. ExpressVPN indsamler ikke logfiler over din aktivitet såsom browserhistorik og loginoplysninger. Dine forbindelseslogfiler gemmes heller ikke, hvilket betyder at der heller ikke findes nogen logfiler over din IP-adresse, din udgået VPN-IP-adresse eller sessionsvarighed. Dette skyldes, at ExpressVPN-virksomheden er baseret på de Britiske Jomfruøer, som gør at de er uden for både USA’s og EU’s jurisdiktion, og de er derfor heller forpligtet juridisk til at skulle indsamle nogle data eller oplysninger om brugerne og deres historik.

ExpressVPN indsamler altså kun de minimale data, som der kræves for at kunne drive markedets førende VPN-udbyder. ExpressVPN har altså designet deres systemer til ikke at have nogen følsomme data, så du ikke skal tænke på, om dine data kunne blive udleveret. Selv hvis tvunget af myndighederne, vil dette ikke være muligt, da de ikke vil være i besiddelse af nogle brugbare data, som kan føres tilbage til dig.

For andre VPN-udbydere er det ret almindeligt at indsamle data om brugernes oplysninger, historik og placering. Her adskiller ExpressVPN sig, da deres hovedformål er, at brugerne skal kunne føle sig sikker og privat i deres færden på nettet. Foruden at ExpressVPN’s fortrolighedspolitik, tilbyder de også AES-kryptering, som er en blokeringsalgoritme til at beskytte elektronisk data. Denne AES-kryptering anbefales og anvendes af sikkerhedseksperter i hele verden.

30 dages pengene tilbage garanti

9.9/10

5/5

expressvpn servere

ExpressVPN Lande og serverlokationer

ExpressVPN har serverlokationer over 160 steder, med over 3000 servere, fordelt over 94 lande. ExpressVPN er markedsleder inden for VPN-udbydere, så uanset hvor i verden du befinder dig, så har ExpressVPN tilgængelige serverlokationer tæt på dig.
Med servere i 94 lande, kan du altid tilpasse dit formål til serveren. Ønsker du at se Netflix, kan du tilkoble servere i Storbritannien eller USA, du kan også i udlandet tilkoble dig på en dansk server, og på den måde have mulighed for at se alle dine yndlingsprogrammer på bl.a. TV2 Play.

Du kan fra alle enheder, som omfatter Android, Windows, Apple, IOS, Linux og andre internationale muligheder, skabe forbindelse til ExpressVPNs 160 serverplaceringer.

expressvpn pris

Hvad koster ExpressVPN?

Ved ExpressVPN tilbyder de 3 abonnementer i 3 forskellige prisklasser. Alle abonnementer tilbyder de samme tjenester, men varigheden af abonnementerne varierer. Sådan kan du vælge det abonnement, som passer til dig.

Du kan vælge mellem 1 måned, 3 måneder eller 12 måneder.

Deres mest populære abonnement er 12 måneder, hvor du sparer 49 % og samtidig får 3 ekstra måneder gratis. Dette ExpressVPN-abonnement koster 6,67 $, som svarer til 44 kr., om måneden.

Du kan også vælge et abonnement på 6 måneder, hvor du betaler 9,99 $, som svarer til 71 kr., om måneden eller vælge 1 måned til 12,95 $, 85 kr.

Prisklassen på ExpressVPNs tjenester ligger lidt over gennemsnittet, men man får også, hvad man betaler for. Her får du værdi for pengene.

Prøv ExpressVPN gratis?

Spekulerer du også på, om det er muligt at kunne få ExpressVPN gratis? Det er helt forståeligt, eftersom det er de færreste som ønsker at betale for noget, som de eventuelt vil kunne få gratis. Det som ExpressVPN tilbyder er en risikofri prøveperiode på hele 30 dage. Her kan du prøvekøre ExpressVPN, hvor du betaler for en måned, og så kan du i din prøveperiode kan tilgå alle funktioner, det er nemt at opsætte, og ønsker du hjælp, står der medarbejdere klar hele døgnet i deres livechat. Er du ikke tilfreds med ExpressVPN, og synes du ikke det var pengene værd, så refunderer de pengene inden 30 dage.

Med disse 3 trin får du ExpressVPN gratis, alt du skal gøre, er at tilmelde dig ExpressVPN, nyd ExpressVPN og behold ExpressVPN eller få dine penge retur.

ExpressVPN gør det nemt og lige til at betale for dig, da de accepterer langt de fleste betalingsmuligheder såsom dankort, visa, PayPal, bitcoin og andre internationale betalingsmuligheder.

Grunden til at ExpressVPN ikke tilbyder gratis prøveperioder, ligesom andre VPN-tjenesteudbydere gør, er fordi de mener, at deres produkt er det værd, og mener du ikke det samme efter en måned, så får du dine penge retur. Én måde for dig at få gratis ExpressVPN på er, ved at tilmelde dig ExpressVPN i en måned, og benytte dig af deres tilfredshedsgaranti. Dette kan du vælge at drage fordel af, så når din månedsperiode er ovre, kan du kontakte kundeservice, og ønske dine penge refunderet, grundet manglende tilfredshed, så får du på få dage dine penge retur uden svære udmeldingsblanketter .

Det er dog en lille ulempe, at du bliver nødt til at lægge en betaling, og så også huske at bede om pengene retur inden for 30 dage, hvis du vil benytte dig af tilfredshedsgarantien. Det vil dog sagtens kunne betale sig, hvis du nu er på en uges ferie, og ønsker at bruge ExpressVPN-tjenesten.

Frihed på nettet med vpn

ExpressVPN Brugervenlighed

Med ExpressVPNs brugervenlige design er det let at komme i gang og anvende. Alt du skal gøre er at downloade programmet på din ønskede enhed, og herefter vælge den server du ønsker at anvende. ExpressVPN har serverer i utallige lande, som du kan vælge imellem heriblandt, er også Danmark.

Med ExpressVPNs apps som passer til alle enheder, er det nemt for alle at få forbindelse til serverne. Du kan med ExpressVPN også oprette forbindelse fra 5 enheder samtidig.

ExpressVPN-platformen er forholdsvis smal of fylder ikke meget plads på din computer, hvilket giver dig lagringsplads til alle dine andre ting. Du kan nemt oprette forbindelse til servere fra forskellige lande, og du kan også vælge mellem flere forskellige serverer i hvert land, hvilket giver dig mulighed fort den bedste og hurtigste forbindelse. Dog kan du kan vælge landende og de ønskede serverer fra en liste og ikke et grafisk kort. Dette er meget subjektivt hvad den enkelte bruger ville synes var rarest, men med ExpressVPN, kan du finde din ønskede lokation ud fra en liste, som både kan virke mere strømlinet, og det gør det muligvis også lettere for brugeren at finde den ønskede lokation, frem for at skulle lede efter det på et kort.

Ønsker du den bedste server til enhver tid, men ved ikke hvilken en som er bedst ud fra din lokation, har ExpressVPN en funktion til at teste hastigheden, så du altid kan få den bedste forbindelse.

Et stort plus for ExpressVPN er at de tilbyder dansk på deres platform, hvilket gør det muligt for alle danskere, at få det største udbytte af tjenesten uden mulig fejlkommunikation og misforståelser. Mange andre VPN-tjensteudbydere tilbyder ikke dansk på deres platform, og man er som dansker derfor nødsaget til at vælge engelsk eller et andet sprog, som ikke er ens modersprog.

ExpressVPN til smartphones (iPhone og Android)

ExpressVPN har, som nævnt tidligere, apps til alle enheder, hvad enten du bruger Mac, Android, Linux, IOS, router, Apple TV eller Windows. Ydermere kan du med ExpressVPN tilkoble dig 5 enheder på en gang, så du både kan have gang i flere mobiler og computere.

Der er ingen tvivl om, at ExpressVPN har lagt mange ressourcer i at få alle deres apps til at performe godt, og samtidig at de skulle have en høj brugervenlighed. De forskellige apps’ udformning er ret ens med computer-udformningen. Her skal du også vælge det ønskede land ud fra en liste, hvor det også er muligt at søge på det pågældende land. Du kan let oprette og afbryde forbindelsen til landets server, og også her er det muligt at vælge dansk på platformen, som ikke gør sig gældende ved andre VPN-tjenesteudbydere.

ExpressVPNs funktioner finder du i menuen, som er placeret i højre hjørne. Her er der styrefunktioner, tunneling, support og en produktoversigt. Der er ingen tvivl om, at ExpressVPN helt klart har et brugervenligt design, hvad enten du anvender Android eller IPhone, eller om du er dansk eller udenlandsk.

Læs mere om VPN til iPhone og iPad

ExpressVPNs performance og ydeevne i Danmark

Med ExpressVPN kan du sidde i Danmark, og se lige det du ønsker fra hele verden uden at gå ned på performance eller ydeevne, når du sætter din lokation til Danmark, fordi også her har ExpressVPN mange gode servere. ExpressVPN har altså investeret stort i det danske marked, for ikke nok med at de har flere forskellige servere i Danmark, så har de også oversat alle deres apps til dansk. Noget ExpressVPN angiveligt også arbejder på er at få inkorporeret er et dansk kundeserviceteam. Sker dette bliver det nærmest som en dansk hjemmeside.

Der er altså ingen tvivl om, at ExpressVPN præsterer godt, når det kommer til det danske marked, og de sørger for at din oplevelse med deres VPN-tjeneste er en succes, med muligheden for at oprette en sikker forbindelse til en stabil dansk server, som har danske IP-adresser, hvad enten du er i Danmark, eller om du er ude at rejse.

expressvpn netflix

ExpressVPN til udenlandsk og amerikansk Netflix

Synes du ikke at udvalget på den danske Netflixside er særlig stor eller spændende, og er du vild med at se amerikansk indhold, så få ExpressVPN. Med ExpressVPN kan du logge dig på en amerikansk server og få en amerikansk ip-adresse, og på den måde få hele Netflix’ amerikanske indhold, som du ikke har kunne se på den danske version.

Mange VPN-tjenester oplever ofte et problem, når det kommer til at tilkoble Netflix. Dette skyldes, at Netflix konstant blokerer VPN-serverer, fordi de ikke ønsker, at deres sortiment udvalg skal udvides. Dette skal du ikke bekymre dig om, når du bruger ExpressVPN, de har sørget for at have en masse forskellige serverer rundt om i USA, så de hele tiden kan opdatere sig på Netflix’ blokeringer. På denne måde kan du med ExpressVPN se Netflix’ amerikanske udvalg, uden at få din IP-adresse blokeret.

ExpressVPN til danske streaming tjenester

Foruden at du med ExpressVPN kan se Netflix med en amerikansk bruger, så kan du også bruge ExpressVPN, når du er i udlandet og gerne vil se danske programmer som findes på TV2 Play. Som de fleste ved, er disse geoblokeret, men ved at bruge ExpressVPN, kan du uden problemer se lige det, du vil. Alt du skal gøre er bare at tilkoble dig til en dansk server, og få en dansk IP-adresse. Så nu kan du se alle dine danske ynglings-serier, også når du er i udlandet, uden problemer.

ExpressVPN avancerede funktioner

ExpressVPN tilbyder også avancerede funktioner, så du som bruger er mere sikker.
Disse funktioner består af:

 • VPN-tunneling som lader dig omdirigere enhedstrafik igennem en VPN, mens resten af din trafik har direkte adgang til internettet.
 • TrustedServer-teknologi, som er en banebrydende tilgang, som gør at ingen af dine data vil blive gemt på en harddisk nogensinde, så du har dine data sikre.
 • Network Lock kill-switch holder dine data beskyttet, hvis din VPN-forbindelse stopper. Her bliver alt din internettrafik blokeret indtil din beskyttelse er blevet genoprettet.
 • Private DNS som gør din forbindelse hurtigere og sikrere, fordi ExpressVPN har deres egne krypterede DNS på alle deres servere.
 • Verdensklasse kryptering som gør at dine data er beskyttet af en matematisk avanceret algoritme, i AES-256-kryteringsstandard, som bruges af sikkerhedseksperter hele verden over.
 • Ingen aktivitets- og forbindelseslogfiler eftersom ExpressVPN ikke logger nogen trafikdata, DNS-forespørgsler eller andet, som kan bruges til at identificere dig.
 • Threat manager som blokerer apps og hjemmesider fra at kunne kommunikerer med trackere.
 • Lightway-protokol, som er en banebrydende VPN-protokol, er udviklet til at give dig en sikrere, hurtigere, og mere pålidelig oplevelse med brug af VPN

En anden god funktion, som ExpressVPN har, er at du kan teste hastigheden på deres forskellige serverer, som er en kæmpe fordel i de situationer, hvor du skal afprøve og anvende forskellige serverer. Så kan du hurtigt finde frem til den bedste nær dig.

30 dages pengene tilbage garanti

9.9/10

5/5

expressvpn torrent

Torrenting og P2P med ExpressVPN

ExpressVPN er den rette udbyder for dig, som ønsker at anvende torrents og P2P-fildeling.

Ønsker du at kunne distribuere store mængder af data, uden at overbelaste din server, så er dette muligt med ExpressVPN lynhurtige downloadhastigheder, ubegrænset P2P-trafik og høje krypteringssikkerhed.

Hvis du laver en fildeling, vil det være muligt for fremmede at kunne spore dine downloads, hvis du anvender din egen IP-adresse. Dette gælder også myndighederne, hvis du downloader noget som er ulovligt. Med ExpressVPN er du sikret at din IP-adresse ikke vil kunne spores af nogen, fordi der ikke laves log over nogen trafikdata, eller andet som vil kunne identificere dig.

Herudover tilbyder ExpressVPN også det som kan kaldes en kill switch, som sørger for, at din IP-adresse ikke bliver eksponeret, hvilket kan være ret essentielt, når det kommer til torrenting.

ExpressVPNs Kundeservice

Brugervenlighed og service ligger højt på ranglisten ved Hos ExpressVPN. Derfor tilbydes der livechat 24/7, så har du problemer med din forbindelse eller andet, uanset tidspunkt på døgnet, så sidder der kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan også finde svar på dine spørgsmål i en eller flere af ExpressVPNs mange videovejledninger. Med en livechat 24/7 sørger ExpressVPN for, at du ikke skal sidde i timevis lang kø på telefonen eller skal vente på svar. Her sidder ExpressVPNs kundeservice klar til at svare inden for 30 sekunder, så du kan få løst dine problemer så hurtigt som muligt.

En god kundeservice er alfa og omega for mange brugere, derfor kan du også trygt vælge ExpressVPN, som har kundeservice i højsædet. Lige nu kan du chatte med kundeservicen på engelsk, men ExpressVPN skulle eftersigeligt arbejde på, at få en dansk kundeservice, hvilket vil  betyde for de danske brugere, at det vil blive endnu lettere at skulle forklarer sig og få formuleret sine problemer ordentligt.

Hvordan opsiger man ExpressVPN

Ønsker du at opsige ExpressVPN, er alt du skal gøre bare at logge ind på din konto. Gå herefter ind i betjeningspanelet under Manage subsciption settings. Klik herefter på turn off automatik renewal. Når dette er gjort, skal du kontakte kundeservice, og bede om at få dine penge refunderet. Når din anmodning om opsigelse er blevet behandlet, vil du inden for 5-7 arbejdsdage modtage dine penge. Det er altså lige så let at afmelde din ExpressVPN-tjeneste, som det var at installerer den. Du kan derfor også trygt vælge en måneds prøveperiode hos ExpressVPN, uden at skulle bekymre dig om bindinger og svære udmeldelsesblanketter.

Konklusion

Markedet for VPN-tjenester er stort, og det kan derfor også være lidt af en jungle at finde den rigtige udbyder, men på trods af hård konkurrence, ved ExpressVPN præcist, hvad deres målgruppe efterspørger, og hvordan de skal skille sig ud fra mængden med professionelle funktioner og fremragende kundeservice.

Så er du også til en sikker VPN-service, som er nem at opsætte, har en fantastisk ydeevne med det største netværk i verden i 94 lande, og så til en fornuftig pris, så er ExpressVPN den bedste for dig og den bedste på markedet. ExpressVPN er intet mindre end en suveræn VPN-udbyder, som giver dig værdi for pengene.

Med apps til alle platforme, hvad enten du bruger Windows, Mac, Android, iOS, Linux eller andet, så kan ExpressVPN nemt understøtte den. Du yderligere med ExpressVPN bruge op til 5 enheder på samme tid, så hele familien kan bruge netværket  fra både computere og mobiler.

Derudover tilbyder ExpressVPN et stærkt sæt kernefunktioner, som giver dig som bruger et beskyttelseslag. Dette betyder, at ExpressVPN beskytter din internettrafik ved brug af sine egne DNS-servere. Ved hjælp af avancerede krypteringsteknologier, forhindres selv de allermest højteknologiske trackere i at undersøge dine aktiviteter online. Selv hvis din VPN-tjeneste skulle slå fra lige pludselig, sker der ikke noget, fordi ExpressVPN, har det som man kalder en kill switch, som aktiveres med det samme og blokerer din internetforbindelse, så du forbliver sikker.

Skulle der opstå nogen form for problemer, så sidder der en medarbejder klar til at chatte 24/7. Dette er virkelig en funktion, som gør at ExpressVPN adskiller sig fra sine konkurrenter.  Det er eksperter bag skærmen, som har stor viden og kompetencer, så du altid kan få hjælp  og svar uanset hvad dit problem omhandler inden for kort tid, så du ikke skal sidde og vente på et svar i flere dage, eller hvad værre er bare modtager et autosvar. Ønsker du ikke at gøre brug af ExpressVPNs livechat tilbyder de også utallige vejledningsvideoer, som kan guide dig frem til de svar, du søger.

Når det kommer til pris, er ExpressVPN ikke den billigste udbyder på markedet, men du får værdi for dine penge. Til gengæld vil din månedlige pris blive billigere, jo længere tid du binder dig selv. Men for mange er det heller ikke prisen, som er det afgørende element, men herimod hastigheden. Og med dette i mente, kan det kun konkluderes, at ExpressVPN absolut ikke skuffer. Af alle VPN-udbydere er ExpressVPN den førende på markedet, når det kommer til hastighed. Og dette er ikke kun gældende i Danmark eller andre lande uden censur, men også i lande som Kina er ExpressVPN hurtig og stabil. Med en imponerende hurtig hastighed er ExpressVPN ikke kun oplagt til at streame, men i den grad også god til gaming. Med ExpressVPN bliver dine downloadhastigheder mindsket med 30 %,og dine upload hastigheder mindskes med 40%.

Med en idiotsikker installeringsproces, er det lige til at installere ExpressVPN på din pc eller mobil. Alt det kræver er, at du øverst på startskærmen på ExpressVPNs hjemmeside trykker på en knap der står: ’Get ExpressVPN’. Når det er gjort, skal du blot vælge den medlemsplan, som du ønsker og som passer til dig, og herefter får du to instrukser som du skal følge. Disse instrukser kan variere lidt alt efter om du anvender Mac, Windows, Android eller andet. Lige så let ExpressVPNs installeringsproces er, lige så let er det også, hvis du ønsker at afmelde din ExpressVPN-tjeneste igen. du skal bare logge ind på din konto, ændre dit abonnement til ikke at skulle fornys, og herefter kontakte kundeservice om refundering af dine penge. Afmelder du din ExpressVPN-tjeneste, fordi du ikke er tilfreds, så kan du inden for 30 dage få dine penge retur. Når din opsigelse er behandlet, vil dine penge stå på din konto inden for 7 arbejdsdage.  Dette har ExpressVPN valgt at gøre, fordi de er overbeviste om, at du vil nyde at have verdens hurtigste og stabile VPN. Du kan derfor også være helt tryg ved at vælge en prøveperiode hos ExpressVPN, for der kommer ikke nogen bindinger eller trælse udmeldingsblanketter, du skal bekymre dig om.

Så hvis du overvejer at prøve en VPN-udbyder, kan ExpressVPN klart anbefales. Her får du altså 160 VPN-serverplaceringer, indhold alle steder fra, skjulning af IP-adresse, anonym browsing, du kan bruge ExpressVPN på enhver enhed, og de tilbyder døgnåben liveschatsupport. Få en fantastisk hurtig g stabil VPN, så er ExpressVPN lige den udbyder du går og leder efter.

5/5
Indholdsfortegnelse